(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
gruzínský játra
Potřebné ingredience
500g vepřových jater
2 paprikay
1 cibule
2 stroužky česneku
sůl, pepř, podravka,chili
hladká mouka , sýr eidam
Postup přípravy
cibulku zpěníme na oleji a zprudka na ní opečeme játra nakrájená na kostky. Opečená játra zaprášíme moukou.
Rajčata a papriky pokrájíme na nudličky a nasypeme je k opečeným játrům.Přidáme česnek a podravku, osolíme a opepříme a podlijeme trochou vody. Krátce podusíme aby rajčata a papriky změkly. Okořeníme troškou chili, a pozměknutí zahustíme. Játra na talíři posypeme strouhaným sýrem. Podává se to s hranolkama.
Rajčata a papriky pokrájíme na nudličky a nasypeme je k opečeným játrům.Přidáme česnek a podravku, osolíme a opepříme a podlijeme trochou vody. Krátce podusíme aby rajčata a papriky změkly. Okořeníme troškou chili, a pozměknutí zahustíme. Játra na talíři posypeme strouhaným sýrem. Podává se to s hranolkama.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé