(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Cibuľový chlieb z domácej pekárne
Potřebné ingredience
Ingredience: 310 ml vody, 1 lžíce oleje, 1 lžíce vinného octa, 2 lžičky soli, 1 lžička cukru, 380 g pšeničné hladké mouky, 120 g žitné chlebové mouky, 1 lžička kmínu, 1 lžička sušeného droždí, cibule
Postup přípravy
Do pekárny vložíme ingredience v uvedeném pořadí (kromě cibule). Zapneme program Základní (Basic, Normal apod.) pekárny Eta (Vega, Clatronic apod.). Po zvukovém signálu přidáme nakrájenou cibuli (můžeme ji osmahnout nebo i ponechat syrovou, u nás vede syrová jarní cibulka i se zelenou částí).
Po upečení chleba vyklopíme z formy a necháme na mřížce v utěrce vychladnout.
Po upečení chleba vyklopíme z formy a necháme na mřížce v utěrce vychladnout.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé