Myslivec
Potřebné ingredience
mramorový Dášenčin piškot, oříškový krém, perník, mléčný marcipán
Postup přípravy
z druhé strany
detail
Perníkové hvězdičky, těsto na perník viz moje recepty. Místo perníku se dá použít třeba linecké nebo tvrdší piškotové těsto.
Vykrájíme z marcipánu hvězdičky asi o půl cm větší než je perníková, abychom překryli i boky hvězdičky, větší přesah nevadí, necháme volně přečnívat, mezi hroty marcipánovou hvězdičku mírně nařízneme, aby nám šla lépe kolem perníkové zabalit. Balíme jen jednu stranu, vlastně na ni jen marcipán položíme a přihneme kraje.
Hvězdičky nasazujeme na šejli, dospod dáme buď kousek perníku, nebo marcipánu a mezi hvězdičky budeme dávat taky kousek marcipánu, aby neležely hvězdičky na sobě.
Už to začíná vypadat jako smrček:-)
Takto vypadají hotové, můžeme sušit.
Ještě nahatý myslivec a polotovary
Oblékání
Dášenčin mramoráček
Namazaný korpus a teď hurá na potažení, u jezírka jsem málem ztratila nervy....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé