Kuličky Raffaelo
Potřebné ingredience
150g bílé čokolády
trošku rumu
50g tuku
10 dkg kokosu+kokos na obalování
Postup přípravy
Rozpustíme bílou čokoládu s tukem, přidáme rum a 10 dkg kokosu, zamícháme, vznikne nám hmota na obalování mandlí.
Mandle si spaříme a oloupeme. Oloupané mandle obalujeme ve směsi, kterou si necháme trošku vychladnout. Tvarujeme kuličky, které následně obalujeme v kokosu.
Je to opravdu jednoduché a moooc dobré:o)))
Mandle si spaříme a oloupeme. Oloupané mandle obalujeme ve směsi, kterou si necháme trošku vychladnout. Tvarujeme kuličky, které následně obalujeme v kokosu.
Je to opravdu jednoduché a moooc dobré:o)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé