(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Hop do trouby
Potřebné ingredience
1 máslo ( hera, lira)
2 hrnky cukru krupice
1/2 hrnku vody
3 lžíce kakaa
1/2 hrnku hladké mouky
1/2 hrnku polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
4 celá vejce
Postup přípravy
Do kastrůlku dáme rozpustit máslo, přidáme cukr, vodu a kakao. Po rozpuštění sundáme z plotny a ponorným mixerem rozmixujeme. Odlijeme si jeden hrnek této hmoty. Do zbytku v kastrůlku přidáme mouku, prášek do pečiva a vejce a opět rozmixujeme. Nalijeme na vymazaný a moukou vysypaný plech a dáme péci do předem vyhřáté trouby tak na 180 C. asi na 7 - 10 minut. Zda je buchta hotová, zjistíme špejlí. Ihned po vyndání plechu z trouby nalijeme a rozetřeme stěrkou hmotu z hrnku, kterou jsme si odlili.
Udělá to jakoby čokoládovou polevu. Necháme vychladnout a po nakrájení na kostky můžeme ozdobit šlehačkou a ovocem. Tento recept mám od bývalé kolegyňky, cukrářky Gizelky Steeové.
Je to jednoduché a hlavně rychlé. Doufám, že si pochutnáte.
Udělá to jakoby čokoládovou polevu. Necháme vychladnout a po nakrájení na kostky můžeme ozdobit šlehačkou a ovocem. Tento recept mám od bývalé kolegyňky, cukrářky Gizelky Steeové.
Je to jednoduché a hlavně rychlé. Doufám, že si pochutnáte.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Pekyska
(upraveno)
25. 6. 2008, 9:44
Jsou to výborné řezy My máme doma recept už věky a říkáme jim Řezy Mirky Kuldy, podle máminčiny spolužačky od které recept máme Doporučuji
Zrušený účet
(upraveno)
25. 6. 2008, 9:39
Je to výborná buchetka, doporučuji. ,včera v noci jsem jí pekla a je vážně mňamózníííííííííííí.