(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
Jahodová přesnídávka

Potřebné ingredience
2,5 kg jahod, 0,5 l vody,
a na 1/4 l vody 1 vanilkový cukr, 1 vanilkový pudink, 30 dkg cukru
Postup přípravy
2,5 kg jahod a 0,5 l vody vařit 1/4 hodiny a pak vychladnout
přidat na 1/4 l vody 1 vanilkový cukr, 1 vanilkový pudink, 30 dkg cukru - uvařit kaši a pak nechat vychladnout
Pak vše smíchat a do skleniček, zavařit 20 minut
přidat na 1/4 l vody 1 vanilkový cukr, 1 vanilkový pudink, 30 dkg cukru - uvařit kaši a pak nechat vychladnout
Pak vše smíchat a do skleniček, zavařit 20 minut
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
danade
(upraveno)
14. 6. 2011, 17:40
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,moc tomu receptu nerozumím.K 2,5kg jahod a 0,5 l vody se pak přidá 1/4l vody s van. cukrem a pudinkem a 300g cukru?Zdá se mi to docela řídké a málo sladké?Děkuji.Dana
nahlásit
michalka30
(upraveno)
11. 7. 2010, 13:38


nahlásit

Marky.M
(upraveno)
9. 10. 2010, 23:08
@michalka30
Nyní jsem zjistila, že jste dělala mojí přesnídávku. Jsem ráda, že vám chutnala.
nahlásit