Salát Caprese - osvěžující
Potřebné ingredience
na 1 porci: 3 rajčata * 1 mozzarella (mají i v penny)) * 2 lžíce olivového oleje * 1 lžíce aceito balsamico (balzamikový ocet) * bazalka - sušená nebo čerstvá - ta je samozřejmě lepší
Postup přípravy
Rajčata nakrájíme na plátky pilkový nožem, mozzarelu překrojíme napůl a také nakrájíme na plátky - vzniknou půlkolečka. Střídavě skládáme na dezertní talířek dle obrázku, posypeme bazalkou a polijeme olejem a octem. ihned podáváme.
Jako příloha jsou nejlepši opečené tousty nebo opečený rohlík.
Jako příloha jsou nejlepši opečené tousty nebo opečený rohlík.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé