(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Studená "omáčka", nejlepší ke grilovanému masu, jakou znám!!!!
Potřebné ingredience
Velká tatrka, 2 velké cibule, vegeta, trochu worčestr.omáčky, pepř
Postup přípravy
Do misky velmi najemno nakrájíme cibule, přidáme celou větší tatrku a ochutíme vegetou, trošku kápneme worčestru a podle chuti a zvyklosti přidáme pepř.
Tuto "omáčku"dělám téměř každý den, když grilujeme, protože nikdy nezbyde!
Pokud se chystáte dělat masíko večer, je dobré ji udělat už ráno a uchovat dobře uzavřenou v lednici.
Parádně se proleží a je fakt super!
Během roku ji vyrábím ke steakům nebo masíku, které není chuťově tak výrazné.
Tak dobrou chuť a příjemné grilování
Tuto "omáčku"dělám téměř každý den, když grilujeme, protože nikdy nezbyde!
Pokud se chystáte dělat masíko večer, je dobré ji udělat už ráno a uchovat dobře uzavřenou v lednici.
Parádně se proleží a je fakt super!
Během roku ji vyrábím ke steakům nebo masíku, které není chuťově tak výrazné.
Tak dobrou chuť a příjemné grilování
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
petulilinda
(upraveno)
18. 6. 2008, 18:36
Tak to musíme vyzkoušet až budeme grilovat. Už se moc těšíme.