Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

KOKOSOVÉ KOLÁČKY

0.0
KOKOSOVÉ KOLÁČKY

Potřebné ingredience

200 g. hladké mouky, 200 g. strouhaného kokosu, 100 g krupicového cukru, 1/2 kostka másla, 1 vejce, vanilkový cukr,1 lžička prášku do pečiva, nastrouhaná citronová kůra z jednoho celého menšího citronu, 1 - 2 lžíce kysané smetany a granko na obarvení polovinu těsta.

Postup přípravy

Všechny suroviny smícháme, vypracujeme v hladké těsto a vytvarujeme kuličky, které dáme na plech s pečícím papírem a lehce zatlačíme ( nemusíme). Pečeme v troubě asi 25 minut na 150 stupňů.

Příprava : hladká mouka, cukr, strouhaný kokos, vejce, máslo, vanilkový cukr + kypřící prášek a granko na obarvení 1/2 těsta....

Všechny suroviny smícháme, vypracujeme v hladké těsto....

Těsto si rozdělíme na polovinu - půl světlého dáme stranou a druhou 1/2 těsta obarvíme grankem či kakaem...

Sušenky upečené v troubě. Lahodná sladká jednohubka...!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Nadys 23. 11. 2017, 11:55
(F)
stranpa 10. 9. 2008, 9:36
(Y) (Y) (Y) jsou skvělééé, včera jsem pekla,je to přesne druh "cukroví" dle mého gusta,nic se neválí,nevykrajuje,nekyne..a úspěch je zaručen ^o) takže vřele doporučuju,protože manžel je zobal k televizi do půlnoci (zajic) a byla jsem ráda,že jsem něco málo zachránila dětem k snídani (child8)
HLN 2. 11. 2008, 16:57
@stranpa :-)Děkuji za milé psaní i za pochvalu, jinak to máte pravdu, když se nemusí nic namáhat, jelikož jsem se přesně tenhle druh potřebovala, hlavně jednoduchou rychlovku a k tomu ještě (zajic) (zajic) (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie