SÝR ZAPEČENÝ S BRAMBORY A RAJČATY
Potřebné ingredience
500 g. brambor, 200 g. sýra, 500 g. rajčat, sůl, pepř, máslo, 1/4 smetany a u mě stačí jen 4% Tatra.
Postup přípravy
Podáváme s vařenými brambory nebo jen s chlebem či s houskou.
Příprava surovin : brambory, rajčata, sýr, máslo, sůl, pepř a smetana
Nakrájené na plátky + pepř a sůl, vše dáme na vymazané máslem do mísy
Na závěr nákyp zalijeme smetanou, posypeme strouhaným sýrem a pečeme
Pokud je nákyp ještě ve vodovém smetaně a je povrch zabarven do zlatova, tak dáme alobal a přikryjeme, dokud se šťáva trošku nevypaří.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé