Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Kuře s hermelínem, vínem a hruškou

0.0
Kuře s hermelínem, vínem a hruškou

Potřebné ingredience

1 kuře, sůl, 1 hermelín s pepřem, 1 větší hruška, 1dcl červeného vína, pikantní koření, žampiony

Postup přípravy

Kuře omyjeme, dovnitř vložíme celý hermelín, posypeme pikantním kořením ( já použila koření Meat Másala, je to indické koření ), dáme do pekáčku, podlejeme trochou vody a dáme péci. Asi v polovině pečení přidáme nakrájenou hrušku, žampiony a červené víno. Kuře dopečeme. Jako přílohu jsme měli bramborovou kaši. Je to velmi dobrá kombinace - hruška - víno - hermelín.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zlmy 15. 6. 2008, 18:53
(Y)zase to vypadá luxusně, ale kdo by od Hanky čekal něco "obyčejného" že (H) :-)
s-arka 15. 6. 2008, 18:13
Hani, neuváděla jste dnes tento recept v diskusi "Co dnes vaříte"?Strašně mě to zaujalo a pokud je to ono, pak mooooc díky (clamp) Vypadá to báječně a už se těším na vyzkoušení (Y) (Y) (Y)
Boban1 15. 6. 2008, 18:23
@s-arka :-) :-) jj Šárko, je to ono a bylo to výtečné |:o) |:o) |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie