(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kuře s hermelínem, vínem a hruškou
Potřebné ingredience
1 kuře, sůl, 1 hermelín s pepřem, 1 větší hruška, 1dcl červeného vína, pikantní koření, žampiony
Postup přípravy
Kuře omyjeme, dovnitř vložíme celý hermelín, posypeme pikantním kořením ( já použila koření Meat Másala, je to indické koření ), dáme do pekáčku, podlejeme trochou vody a dáme péci. Asi v polovině pečení přidáme nakrájenou hrušku, žampiony a červené víno. Kuře dopečeme. Jako přílohu jsme měli bramborovou kaši. Je to velmi dobrá kombinace - hruška - víno - hermelín.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
zlmy
(upraveno)
15. 6. 2008, 18:53
zase to vypadá luxusně, ale kdo by od Hanky čekal něco "obyčejného" že
s-arka
(upraveno)
15. 6. 2008, 18:13
Hani, neuváděla jste dnes tento recept v diskusi "Co dnes vaříte"?Strašně mě to zaujalo a pokud je to ono, pak mooooc díky Vypadá to báječně a už se těším na vyzkoušení
Boban1
(upraveno)
15. 6. 2008, 18:23
@s-arka
jj Šárko, je to ono a bylo to výtečné