(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Drůbeží játra se zeleninou
Potřebné ingredience
játra, kari koření, sůl, pepř, hladká mouka, paprika, cibule,pórek, kukuřice popř. i jiná zelenina, olej, hořčice plnotučná, kečup
Postup přípravy
Játra nakrájíme na proužky, posypeme kari kořením a hladkou moukou a necháme chvíli odležet. Potom orestujeme na oleji a malinko podlijeme vodou a dusíme. Po chvíli přidáme nakrájenou papriku možno žlutou, červenou i zelenou, pórek, cibuli , rajče, kukuřici a opět dusíme. Když je maso měkké přidáme lžičku plnotučné hořčice , lžičku kečupu (podle chuti jak má kdo rád možno i více) a osolíme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé