(recept
si oblíbilo 81 návštěvníků)
Kapr s bramborama v alobale - recept našeho rybáře strejdy Jendy

Potřebné ingredience
celá ryba (vykuchaná), brambory, máslo, svazek cibule šalotky, koření na ryby, sůl, alobal
Postup přípravy
Myslím si, že to můžete udělat i v zapékací míse s poklopem. Na alobal pokladu oloupané nakrájené brambory, posypu je nakrájenou natí z cibulek, posolím a položím pár plátků másla. Rybu okořeníme, osolíme a dovnitř dáme plátky másla, nakrájené cibulky, pár koleček si necháme na posypání. Celé zabalíme do alobalu a pečeme asi 40 minut uzavřené, poté vrchní díl alobalu sejmeme a dopečeme cca 20 min. do zlatova nebo připečena :o) jak kdo má rád. Já jsem k tomu narychlo udělala zeleninový salát ze zbytků co jsem našla v lednici: rajčat, ředkviček a ledového salátu a přidala trochu tatarky. Dobrou chuť

mňamka na talíři
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
beruškaveruška
(upraveno)
24. 1. 2013, 12:40
děkuji za recept, zkoušela jsem péci na pečícím papíru a bylo to skvělé jen jsem dala méně másla, přikryla jsem alobalem, pak jsem tedy více než 20 min dopékala aby to mělo krustičku nedělala jsem naposled

nahlásit

enkka
(upraveno)
6. 11. 2012, 20:20






nahlásit

Evika
(upraveno)
8. 1. 2013, 22:17
@enkka
to jsme dvě



nahlásit

jirul
(upraveno)
6. 11. 2012, 19:32
děkuji za recept
, musím pochválit a všem doporučit
vyzkoušeno a opravdu výborné







nahlásit

z-d-e-n-k-a
(upraveno)
29. 10. 2012, 13:45

nahlásit

Iwiii
(upraveno)
24. 6. 2011, 13:44
Dobrý den Evi, děkujeme za zveřejnění tohoto receptu. Včera jsme dostali kapra a trošku nad ním ohrnovali nos, ale potom, co jsme ho připravili dle Vašeho receptu, jsme fakt chrochtali
. Prostě luxusní dobrota. Joo a alobal jsme potřeli máslem a až pak dali brambory a šlo to dolů krásně
Zdraví, IM.



nahlásit

Markycek
(upraveno)
26. 10. 2009, 9:48









nahlásit

ryska81
(upraveno)
1. 8. 2009, 12:48
Dobrý den Evi
, kapříka jsem dneska vyzkoušela
, je to opravdu bomba
. Jen jsem nahoru přidala ještě asi 5 špárku česneku. A ej to bomba











nahlásit

Kristýna234
(upraveno)
20. 10. 2008, 14:18
Zítra vyzkouším, vypadá nádherně. Manžel ryby nesnáší (kvůli kostem),tak uvidím, jestli ho zlomím

nahlásit

Zaneta
(upraveno)
13. 10. 2008, 12:54
Tak bylo to výborné, hlavně ty brambůrky
, jen se k alobalu přilepily a já fakt neměla nervy na to, abych jeden po druhém z alobalu sundávala.... Nemáte nějaký tip na to, aby se brambory k alobalu nepřilepily a šlo je lehce sundat???

nahlásit

Evika
(upraveno)
14. 10. 2008, 15:43
@Zaneta
Žani díky
, já se s tím mordovala pokaždé taky, teď jsem to udělala tak že jsem vymazala hluboký plech máslem a dala jsem to přímo na něj a zakryla alobalem a pak jsem to nerezovou špachtlí oddělala a bylo to


nahlásit

Zaneta
(upraveno)
14. 10. 2008, 19:55
@Evika
Evi, díky za tip... Určitě to takhle bude mnohem lepší a nebudu se muset nervovat s alobalem na bramborech
To si příště zase pochutnáme



nahlásit

Zaneta
(upraveno)
13. 10. 2008, 10:34
Tak už to máme v troubě, určitě dám vědět, jak nám kapr chutnal!!!
nahlásit

račík
(upraveno)
20. 9. 2008, 23:50
Místo kapra jsem dala lososa a supr. Je vidět, že rybář ví, jak na to

nahlásit

Evika
(upraveno)
23. 9. 2008, 9:15
@račík
díky, určitě vyzkoušíme, lososa máme taky moc rádi


nahlásit

mamuše
(upraveno)
5. 9. 2008, 13:17
Mňam. Včera jsem to dělala, můj manža sice moc kapra nemusí ale tohle si dal a nemohl si vynachválit. Bylo to skvělé. Určitě budeme dělat zase.


nahlásit

Evika
(upraveno)
11. 9. 2008, 15:44
@mamuše
Dobrý den Markét, jsem ráda, že jste si pochutnali

nahlásit

čevelka
(upraveno)
23. 6. 2008, 19:50
Jee,tak to jsem presne hledala
,dostali jsme kapra a ja nejak nestiham,tak to bude aspon rychlovka a urcite dobrutka
uz se tesim na zitra



nahlásit

Evika
(upraveno)
24. 6. 2008, 22:33
@čevelka
Doufám, že se povedlo :o))))

nahlásit

JitkaKr
(upraveno)
14. 6. 2008, 16:20
Dala bych si



nahlásit

rada27
(upraveno)
14. 6. 2008, 16:13
tak to vypadá sympaticky.Děkuji za receptík

nahlásit