(recept
si oblíbilo 16 návštěvníků)
Kuskus s ovocem, šlehačkou a čokoládou - pro děti
Potřebné ingredience
200g kuskusu
250 ml mléka
lžičku másla
čerstvé ovoce: jahody, banány, kiwi, hroznové víno
lžička pískového cukru
150 ml smetany ke šlehání
tabulka oblíbené čokolády
Postup přípravy
JEN PRO POŘÁDEK!!!!RECEPT NENÍ MŮJ,NAŠLA JSEM HO NA NETU :O)ALE DOCELA MĚ ZAUJAL,TAK SE S VÁMI CHCI PODĚLIT.FOTEČKY DODÁM,AŽ RECEPTÍK VYZKOUŠÍM:O)
1. Kuskus se prodává i v instantní podobě, připravte ho podle návodu na obalu. Většinou stačí namočit do horké tekutiny, v našem případě do mléka.
2. S pomocí ručního mixéru ušlehejte smetanu s cukrem do tuha. Smetana musí být dobře vychlazená z lednice, jinak se nevyšlehá.
3. Ovoce omyjte, oloupejte, nakrájejte na plátky. Z hroznového vína můžete vyjmout pecky. Čokoládu nalámejte na co nejmenší kousky.
4. Do misky dejte hotový kuskus, vmíchejte lžičku másla, ozdobte ovocem, šlehačkou a nakonec kousky čokolády.
1. Kuskus se prodává i v instantní podobě, připravte ho podle návodu na obalu. Většinou stačí namočit do horké tekutiny, v našem případě do mléka.
2. S pomocí ručního mixéru ušlehejte smetanu s cukrem do tuha. Smetana musí být dobře vychlazená z lednice, jinak se nevyšlehá.
3. Ovoce omyjte, oloupejte, nakrájejte na plátky. Z hroznového vína můžete vyjmout pecky. Čokoládu nalámejte na co nejmenší kousky.
4. Do misky dejte hotový kuskus, vmíchejte lžičku másla, ozdobte ovocem, šlehačkou a nakonec kousky čokolády.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
jituskadablik
(upraveno)
12. 6. 2008, 8:10