(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Ryby na cibuli - celkem jednoduché a rychlé
Potřebné ingredience
500g rybích filet (kupuji Pangas, jsou bez kostí)
2 cibule
máslo nebo olej
zázvor, provensálské koření, sůl, citrónová šťáva (nebo citrónka), citrónová kůra (kupuji v sáčku jako koření)
Postup přípravy
Rozmrazené rybí filety opláchnu, rozkrájím na menší kousky, v misce poliji citrónovou šťávou, posypu kořením, osolím a po chvilce obracím a opatrně promíchávám. Nechám odstát, čím déle, určitě lépe, ať to nasákne. Na pánvičce na másle nebo oleji osmahnu nahrubo nakrájené cibule, přidám rybičky, poleju zbytkem citrónové šťávy a nechám opéct z obou stran, pustí šťávičku. Podáváme s brambory, politými šťávičkou z ryb a cibulkou. Kdo má rád rybky na sladko, je to mňamkózní, protože ta cibulka to perfektně osladí. Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé