Dort SUDOKU pro mého tátu
Potřebné ingredience
Korpus: Mramorový dort od Dáši
Krém: z ledových kaštanů a šlehaček.....obojí zde z MMB-naše oblíbené :o)
Postup přípravy
Upečený korpus jsem překrojila tak, aby byly 3 vrstvy a namazala krémem, poté potáhla modelovací hmotou a dozdobila. Dortík je pro mého tátu, který rád luští SUDOKU a narodil se 8.6.1951(proto ta čísla) :o)
Rozkrojený a namazaný korpus
Potažený mandlovou modelovací hmotou z bonbonů Marshmellow
A finále :o)
Snad se bude líbit...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Zrušený účet
(upraveno)
8. 6. 2008, 11:44
Hezký a nápaditý dortík.
Lidulinda
(upraveno)
8. 6. 2008, 19:07
@
Marcelko, od Vás to také zvlášť potěší Děkuju
lenkamb
(upraveno)
7. 6. 2008, 22:22
Zase jeden nápaditý a vtipný dortík - moc hezký!
Lidulinda
(upraveno)
7. 6. 2008, 22:54
@lenkamb
děkuju
onasi
(upraveno)
7. 6. 2008, 22:01
moc hezkej!!! POvedené kruhy na korpusu, nádherně potažený bez chybiček a vtipné zdobení! dprt určitě udělal radost!!! Máte docela dobře "vypsanou" ruku, zdobení krémem je krásně pravidelné!!!
Lidulinda
(upraveno)
7. 6. 2008, 22:08
@onasi
Dáši, tak zrovna ty kruhy se mi moc nevyvedly Posledně pro kamarádku to bylo mnohem lepší, nějak se mi zcelily A dortík budu předávat až zítra, tak snad "zaboduju" Každopádně jste moc milá a děkuju za hezké pochvaly
onasi
(upraveno)
7. 6. 2008, 22:20
@Lidulinda
počkejte na svislý řez, tam budou letokruhy lepší zase jiné, máte je ale poctivě dělané, je to poznat, pěkně pečlivě!!!
Lidulinda
(upraveno)
7. 6. 2008, 22:53
@onasi
No co jsem tenhle Váš recept našla, tak dorty dělám jen takové a vždycky všem moc chutnaly Děkuju moc, jste opravdu milá
Willow M
(upraveno)
7. 6. 2008, 21:37
Hezký dortík
Lidulinda
(upraveno)
7. 6. 2008, 22:07
@Willow M
díky za pochvalu
ive.tka
(upraveno)
7. 6. 2008, 21:36
to je moc hezký a dobrý nápad, prosím mohla by jste mě poslat odkaz na krém z těch kaštanů?
Lidulinda
(upraveno)
7. 6. 2008, 22:06
@ive.tka
Ivet, tak jsem koukla a ten recept je už smazaný Ale jsou to dvoje ledové kaštany, 2 šlehačky(30%), to vše nechat přejít varem, probublat , nechat vystydnout a dát do druhého dne do lednice a potom vyšlehat do hustého krému-je to jako pařížská šlehačka a fakt nemá chybu
Lupitka
(upraveno)
7. 6. 2008, 20:19
Moc pěkný!
Lidulinda
(upraveno)
7. 6. 2008, 20:39
@Lupitka
děkuju moc