(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kuřecí maso s debrecínskou pečení
Potřebné ingredience
200g kuřecího masa (prsa nebo vykostěné horní stehna)
100g debrecínské pečeně (uzené, šunka...)
1 střední cibule
1 sterilovaní kapie (možno i čerstvá)
2 lžíce kečupu
mletá paprika, česnek, sůl, strouhaný sýr, olej
(recept pro 2 porce)
Postup přípravy
Na rozehřátém oleji osmahnemeza stálého míchání kuřecí maso pokrájené na hranolky, zasypeme mletou paprikou, vmícháme cibulipokrájenou na tenká půlkolečka a zpěnímeji. Směs osolíme, doplníme debrecínskou pečení pokrájenou na hranolky. Osmahneme, zakapeme kečupem, okořeníme utřeným česnekema podusíme. Na talířích posypeme pokrájenou kápií a jemně nastrouhaným sýrem. Vhodná příloha rýže, pečené brambory, hranolky. Můžeme doplnit zeleninovým salátem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé