(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Řezy Raffaelo
Potřebné ingredience
3/4 hrnku cukr krupice,1 hrnek mléka, 2 hrnky polohr.mouky,2 vejce, 1 pr.do peč., 1 smetana ke šlehání / 33% tuku /, 1 balíček strouhaného kokosu
Postup přípravy
Cukr,mléko,mouku,vejce,pr.do peč. se řádně zamíchá a nalije se na menší plech vyložený pečícím papírem. Povrch posypat 1 balíčkem struhaného kokosu smíchaného s práškovým cukrem/ dle chuti/. Pečeme při 180st.C do náznaku růžové - kokos musí být převážně bílý. Po upečení ještě horké rovnoměrně polít tučnou smetanou ke šlehání / 33% tuku/ a nechat vychladit. Dobrou chuť - je to ÓÓÓbr mňamka po které se jen zapráší
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
033
(upraveno)
6. 6. 2008, 13:42
TA SLEHACKA V TEKUTEM STAVU NEBO VYSLEHAT DEKUJI JARKA
bratr
(upraveno)
25. 8. 2008, 11:37
@033
Dobrý den Jarko, omlouvám se, že jsem si nevšimla dotazu. Šlehačka je samozřejmě tekutá. Zdravím a přeji dobrou chuť Hana
karca90
(upraveno)
6. 6. 2008, 13:43
@033
tekutá - tenhle recept je už tady snad 10x