(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Žemlovka
Potřebné ingredience
Housky, jablka,cukr,skořice,máslo.
Postup přípravy
Nakrájíme a namočíme do mléka housky nebo rohlíky či veku,nastrouháme jablka.Dáme vrstvu housek,pak vrstvu jablek,pocukrujeme,posypeme mletou skořicí,rozinkami namočenými v rumu a když chcete,můžete dát vrstvu tvarohu,na to vrstvu housek a celé to opakujeme až nahoru.Končíme vrstvou housek,na které dáme 2 lupínky másla.
Program pečení asi 60minut
Program pečení asi 60minut
hotová
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
SILVIK1
(upraveno)
24. 1. 2010, 19:03
supr nápad
Leonteenka
(upraveno)
24. 1. 2010, 12:07
vložená slíbená fotografie
ULendulky
(upraveno)
10. 8. 2008, 13:14
Jééé.. to vypadá moc dobře.. nemáte prosím nějakou fotečku?
Leonteenka
(upraveno)
10. 8. 2008, 14:57
@ULendulky
Bohužel nemám,ale až budu dělat doplním....nebo když bude někdo rychlejší tak jí sem ráda vložím.
magick
(upraveno)
26. 6. 2008, 13:29
Tu také dělávám je výborná,já jí vylepšuji tím,že místo housek..dávám kupovanou vánočku nebo loupáčky je to bašta!!
ive.tka
(upraveno)
23. 6. 2008, 14:17
Jak se to pak nabírá? Jde to nějak vyklopit?
Leonteenka
(upraveno)
25. 6. 2008, 11:23
@ive.tka
Ivet vyklopit a krájet na plátky
šutynka
(upraveno)
5. 6. 2008, 13:05
Taky to tak dělám, jsou alergický na vejce a opravdu to jde i bez těch vajec a je to dobrota
Leonteenka
(upraveno)
6. 6. 2008, 19:13
@šutynka
To jsem ráda,že nejsem sama.