(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Nudličky na kari
Potřebné ingredience
nudličky z vepř. masa (nejlépe plec, možno i kýta), smetana na vaření (12%), niva, žampiony v konzervě, tuk na smažení
Postup přípravy
Maso orestujeme na rozpáleném tuku, trochu osolíme, podlijeme trochou vody a dusíme do měkka. Zalijeme smetanou a až se začne vařit, nasypeme do ní strouhanou nebo rozdrobenou nivu a přidáme kari (kdo nemá rád, nemusí ho tam dávat, je to dobré i bez něj). Necháme sýr rozpustit a pak vmícháme sterilované žampiony. Necháme prohřát.
Pokud bude omáčka řídká, lze zahustit trochou solamylu rozmíchaného ve vodě. Jako příloha se hodí rýže.
Tenhle výborný recept jsem našla na internetu a je strašně dobrý :-)
Omlouvám se za neuvedené dávkování, odměřuju od oka.
Žampiony se mohou dát i čerstvé - přidají se k poloměkkému masu a dodusí spolu.
Pokud bude omáčka řídká, lze zahustit trochou solamylu rozmíchaného ve vodě. Jako příloha se hodí rýže.
Tenhle výborný recept jsem našla na internetu a je strašně dobrý :-)
Omlouvám se za neuvedené dávkování, odměřuju od oka.
Žampiony se mohou dát i čerstvé - přidají se k poloměkkému masu a dodusí spolu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé