Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

SRDCE RPO MANŽU

0.0
SRDCE RPO MANŽU

Potřebné ingredience

KORPUS -KRÉM -MARCIPÁN

Postup přípravy

:-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Karelia 29. 5. 2008, 22:17
Teda to jste si musela šplhnout!!!!!! Je překrásný (clamp) (clamp) (clamp)
ponozka 30. 5. 2008, 19:06
@Karelia ;-) ;-) ;-)to ani nevím vždy to v něm tak zahučí (zajic) (zajic) (zajic)slavi 40a to byl jeden ze 4 dortů co jsem pro něho dělala
jacuk 29. 5. 2008, 21:41
Krásná kytička (F) super (^) (clamp) (clamp) (L) (L)
ponozka 29. 5. 2008, 21:44
@jacuk (Y) (Y) (Y)DĚKUJI MOC ZA POCHVALU (L)
Ketty 29. 5. 2008, 21:29
(Y) (Y) (Y) (Y)
ponozka 29. 5. 2008, 21:32
@Ketty (Y) (Y)DĚKUJI
Zrušený účet 29. 5. 2008, 21:28
Moc se Vám Katko omlouvám, že jsem Vám tady z toho udělala diskusi o mé neschopnosti. :-$
Karelia 29. 5. 2008, 22:17
@ Já zas puding posypu moučkovým cukrem, aby se neudělal škraloup a když se dělají hrudky, tak ho propasírujte. (L)
Zrušený účet 29. 5. 2008, 22:39
@Karelia Děkuji Moniko za další tip. (F) (L) (hello)
ponozka 29. 5. 2008, 21:31
@ *-) *-)PROČ O VAŠÍ NESCHOPNOSTI ?ŘEKLA BYCH ŽE JSTE MOC ŠIKOVNÁ ,TAKY SI NECHÁM PORADIT A RÁDA ZKOUŠÍM NĚCO NEVÉHO (F) (Y)
Zrušený účet 29. 5. 2008, 19:55
Máte ho nádherné. Krásně ladí. Chtěla bych se zeptat ohledně toho pudinkového krému. Nemáte v něm hrudky? Já vždycky a nejdou mi rozšlehat. Na čtvrt litru mléka dávám 1a půl pudinku. Uvařím, přikryji igelitovým sáčkem, aby se mi neudělal škraloup, vyšlehám máslo s cukrem a pak po lžících zašlehávám pudinkovou hmotu. A mám tam spoustu hrudek. Nemůžu s ním zdobit z malých špiček, protože se mi stále ucpávají. Ten Váš vypadá naprosto skvěle. Poradíte mi prosím co dělám špatně? Předem děkuji.
Černá Borůvka 29. 5. 2008, 20:37
@ Marcelko, zkuste to naopak... Nejdřív vyšlehejte do hladka pudink, přidejte van. cukr - krupičky z něj pomohou ještě jemnějšímu rozšlehání, pak moučkový cukr, rum a nakonec máslo, pokud možno lehce povolené v mikrovlnce. Dokonce je dobré, aby máslo trochu "pustilo", pak je krém hladký úplně... (Y)
Zrušený účet 29. 5. 2008, 20:49
@Černá Borůvka Děkuji Vám Petro za další skvělý návod. Mám totiž pocit, že všechny ho používáte, máte ho krásně hladký a jenom já jsem takový lepl, který v něm má pucky. ;-)
Černá Borůvka 29. 5. 2008, 21:00
@ Jééééé..... kdybych uměla dělat tak nádherné dortíky jako vy, tak mi jsou pucci v krému úplně jednoooooo.... ;-) ;-) ;-) (L)
Zrušený účet 29. 5. 2008, 21:11
@Černá Borůvka Děkuji Petro, ale né každý má marcipán rád. A když pak po mě chtějí dort zdobený krémem jsem v koncích. A navíc v puccích. :-) ;-)
avonamfoh 29. 5. 2008, 20:11
@ Marcelko, já když vyšlehám pudink s máslem tak to pak propasíruji. Krémík je pak bez hrudek a krásně jemňoučký (Y) Jinak dortík je moc krásný a vypadá opravdu chutňounce :-)
Zrušený účet 29. 5. 2008, 20:14
@avonamfoh Martino přepasírujete jako svíčkovou? Přes cedník? *-)
žingi 29. 5. 2008, 21:02
@ Marci vy jste mistr na ty marcipánové.Ten pudink by jste měla při chladnutí promíchávat a nenechat jen tak chládnout.A když se udělají,tak jak radí paní,do šlehače k máslu a cukru přepasírujte přes síto. (clamp) (clamp) (clamp)
Zrušený účet 29. 5. 2008, 21:09
@žingi Jano děkuji za radu i za upozornění na ni. Je fakt, že pudink jsem nikdy nemíchala. Prostě jsem ho nechala stát dokud nevychladl. Pracovat s marcipánem mi připadá jednodušší než s krémem. ;-)
žingi 29. 5. 2008, 21:13
@ Fakt?Já se budu muset někdy donutit.Mám z toho velké obavy.Vidíte mě to zase připadá náročnější než krém *-)
avonamfoh 29. 5. 2008, 20:17
@ Jo, jo přesně tak :-)
ponozka 29. 5. 2008, 20:29
@avonamfoh *-) *-) *-)TAK TO SLYŠÍM POPRVÉ ASI TO TAKY VYZKOUŠÍM
ponozka 29. 5. 2008, 20:10
@ (Y) (Y) (Y)ALE KOUKÁM K VÁM DO RECEPTŮ A MUSÍM SE STYDĚT +o( +o( +o(OPROTI VÁM JSEM JENOM AMATER MÁM TO JAKO KONÍČEK :'( :'(ALE KDYŽ KOUKÁM K VÁM TAK ASI ANI JAKO KONÍČEK (^) (^) (^)ŽE BY PATLANINKY *-) *-)
Zrušený účet 29. 5. 2008, 20:13
@ponozka Nemáte se vůbec za co stydět. Vaše krásné dorty bych rozhodně patlaninami nenazvala. Já to mám také jako koníček. (hello)
ponozka 29. 5. 2008, 20:15
@ (Y) (Y)NO ALE TY UŽÁSNÉ FIGURKY TO BYCH ASI NEZVLÁDLA +o( +o(
ponozka 29. 5. 2008, 20:08
@ KRÉM :1 LITR MLÉKA ,4 VANILKOVÉ PUDINKY VAŘIT AŽ JE Z TOHO HUSTÁ KAŠE ZTÁHNU TO Z PLOTNY DÁM DO DO PLASTOVÉ DOZY A JAK JE TO TROCHU VYCHLADLÉ PŘIKRIJU VÍKEM DÁM DO LEDNICE ZCHLADIT .VYŠLEHÁM 2 MÁSLA S CUKREM VYTÁHNU PUDINK Z LEDNICE ZTÁHNU ŠKRALOUP A POSTUPNĚ PŘIDÁVAM DO MÁSLA A NA KONEC ZAŠLEHÁM JEDNU HERU ..TO JSEM ZAČALA DĚLAT KDYŽ MI TO TAKY DĚLALO HRUDKY ,ALE TEĎ V POHODĚ (Y) (Y) (Y)
žingi 29. 5. 2008, 21:03
@ponozka tak to si teda přidělávám práci.Já to chladím na okně a míchám a míchám ;-)
Zrušený účet 29. 5. 2008, 20:09
@ponozka Moc Vám děkuji za rychlou odpověď. Vyzkouším. (F) (F) (F)
keltka 29. 5. 2008, 19:31
je krásný (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp) máte krásné růžičky a vůbec je takový čistý,dokonalý (Y) (Y)ten krém je prosím z pudinku?
ponozka 29. 5. 2008, 19:36
@keltka (clamp) (clamp)DĚKUJI MOC KRÉM JE Z PUDINKU A ZAŠLEHANÉHO MÁSLA

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie