(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Pangas velmi rychle a chutně
Potřebné ingredience
Pangas - filety ( hodí se filety i z kapra a tresky )
hladká mouka
kostka zeleninového bujónu
koření na ryby
olej
Postup přípravy
Zmrzlé nebo čerstvé filety z pangase - či jiné ryby - obalíme v hladké mouce a zprudka osmahneme na oleji - jen aby se "zatáhly" - opravdu jen chvilku z obou stran. Osmahnuté dáme do pekáče či kastrůlku. Kostku bujónu zalijeme horkou vodou - asi 750ml - a necháme rozpustit. Filety okořeníme jen zlehka a přelijeme bujónem, tak aby filety byly potopené. Nepřiklopené dáme do trouby na 200C, pečeme asi 15minut, poté zvýšíme teplotu nebo přidáme gril a pečeme dalších 5 minut. K příloze nejlépe brambor či bramborová kaše.
Je to velmi rychlé, jednoduché a velmi dobré. Tak dobrou chuť.
Je to velmi rychlé, jednoduché a velmi dobré. Tak dobrou chuť.
Takto vypadá když se vytáhne pangas z trouby, šťáva je pěkně vypečená a pangas je křehoučký.
Dobrou chuť, doufám, že Vám bude chutnat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
deena
(upraveno)
4. 6. 2008, 13:46
Dělala jsem dnes k obědu s kaší , je to lahůdka . Pangas se na jazyku úplně rozplýval a bylo to hned hotové . Super
od řezníka
(upraveno)
4. 6. 2008, 14:59
@deena
Dani, jsem moc ráda,že Vám chutnalo .Je to velmi jednoduché a přitom tak dobré .Mějte se krásně
Pavla s
(upraveno)
29. 5. 2008, 11:52
nejsou v ní kosti?
od řezníka
(upraveno)
29. 5. 2008, 12:00
@Pavla s
Pavli,výhoda téhle ryby je,že v ní kosti opravdu nejsou .A tento recept je neskutečně jednoduchý a efekt je
Darja70
(upraveno)
29. 5. 2008, 11:47
Taky jsme si oblíbili tuhle rybku a díka za další recept, určitě vyzkouším! Darja
od řezníka
(upraveno)
29. 5. 2008, 12:01
@Darja70
Dejte mi pak vědět,jestli chutnala.U nás je to velmi oblíbená úprava