(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Papiňákové nadělení :-)
Potřebné ingredience
Brambory, anglickou slaninu, klobásku, salám (já dávám nějakou šunku, ale né tu nejdražší :-D), sterilované zelí, sůl, pepř, majoránka, vodu
Postup přípravy
Na dno papiňáku dát anglickou na plátky a pak se vrství brambory, klobáska, šunka, zelí a ještě jednu vrstvu. Nejdůležitější je mít anglickou na dně a zelí navrchu. Jinak si to můžete naskládat jak chcete. Já třeba zrovna včera dávala anglickou, brambory, klobásku, šunku, zelí, brambory, klobásku, šunku, brambory (aby toho bylo víc a déle to vydrželo, ale stejně nevydrželo) a zelí.
Brambory a klobásku nakrájet na plátky. Každou vrstvu bramborů posolit, opepřit (nemusí být, já třeba nedala, kdyby náhodou náš malej chtěl okoštovat a bylo to super i bez pepře) a majoránku.
Až to máte všechno v papiňáku tak přidat cca 2dl vody.
No a dát vařit. Má se to dělat 7minut od toho, jak to začne v papiňáku syčet a pak nechat dodělat. Ale pokud to necháte déle a pak hned odstavíte, tak se taky nic nestane. Hlavně musí být brambory hotové.
Přiznám se, že včera jsem tak na to spěchala, že jsem to nakonec dělala na dvakrát. Prostě jsem to pak zase zavřela a hurá znovu vařit :-D
Tak dobrou chuť
Brambory a klobásku nakrájet na plátky. Každou vrstvu bramborů posolit, opepřit (nemusí být, já třeba nedala, kdyby náhodou náš malej chtěl okoštovat a bylo to super i bez pepře) a majoránku.
Až to máte všechno v papiňáku tak přidat cca 2dl vody.
No a dát vařit. Má se to dělat 7minut od toho, jak to začne v papiňáku syčet a pak nechat dodělat. Ale pokud to necháte déle a pak hned odstavíte, tak se taky nic nestane. Hlavně musí být brambory hotové.
Přiznám se, že včera jsem tak na to spěchala, že jsem to nakonec dělala na dvakrát. Prostě jsem to pak zase zavřela a hurá znovu vařit :-D
Tak dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé