Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Slaná podkova

0.0
Slaná podkova

pohled

jiný pohled

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

fyjona 3. 6. 2008, 12:02
*-)a z čeho je ta podkova? je to nádhera chtěla bych vědět postup
egrtka 7. 6. 2008, 20:17
@fyjona Podkova je z vekového těsta, našla jsem ho tady na MMB Těsto: 500 g hkadké mouky, 290 ml mléka, 1 sušené droždí, 1 lžíce oleje, 2 lžičky soli, 1 vejce a 1 lžička citronové šťávy. Zadělat těsto, nechat 1 hodinku kynout, potom dát péct asi 45 minut až hodinu podle formy. Na promazání dávám 3 druhy pomazánek, dvě dovnitř a jednu ven a zdobím tím co máme rádi. Pekla jsem už několikrát a vždy se povedla. (sampus) (sampus)
fyjona 7. 6. 2008, 20:46
@egrtka (L) (L)děkujiiiiiii
Zrušený účet 26. 5. 2008, 22:34
Krásně nazdobená. (clamp) (clamp)
jitkaad 26. 5. 2008, 22:18
Mňam tak tohle můžu to je paráda, je tam všechno jen samá dobrota, úplně tady slintám, musím si jít pro kapesník (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie