(recept
si oblíbilo 35 návštěvníků)
Polévka z pomazánkového másla-neznám nic jednoduššího
Potřebné ingredience
Budeme potřebovat: brambory, kmín, sůl, pol. koření a pomazánkové máslo.
Postup přípravy
Brambory si nakrájíme na malinké kostičky a dáme vařit spolu s kmínem, posolíme, přidáme polévkové koření a jakmile jsou brambory měkké, přidáme pom. máslo, rozmícháme, chvilku povaříme a můžeme podávat.
Polévka je dobrá také s osmaženou houskou, posypaná petrželkou.
Zkuste, stojí za to.
Dobrou chuť.
Polévka je dobrá také s osmaženou houskou, posypaná petrželkou.
Zkuste, stojí za to.
Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
JPP
(upraveno)
15. 10. 2008, 11:01
Dobrý den Simono, polévka je výborná!!! Jana
Shirly
(upraveno)
11. 8. 2008, 22:50
Tak polívečka to je moc dobrá Původně jsem ji dělala pro malého, ale nakonec si dal i manžel s dcerou . Jen jsem ji zahustila špaldovou moukou a dala do ní zbytek rozmixované brokolice a byla vynikající.
johy
(upraveno)
5. 7. 2008, 17:32
Dobrý den. Tak jsem dnes nevěděla, co k obědu za polévku, tak jsem vytáhla váš recept a musím říct, polívečka moooc dobrá. My máme moc rádi nakyslé polévky jako zelňačku.. Myslela jsem, že tuhle jíst manžel nebude, ale chyba, jedl a chutnala mu. . Já jsem to také trochu zahustila jíškou, jak radila jedna maminka. Místo pažitky jsem dala petrželovou nať a byla výborná. Zbyla ještě k večeři, tak tam šoupnu vejce. mooc děkuji za rychlovku, to mám nejraději! . Hezké dny. Markéta
Martina 11
(upraveno)
29. 6. 2008, 13:27
je opravdu výborná,zahustila jsem jí trochu jíškou a dala hodně petržele a pažitky.budu jí vařit často je rychlá a moc dobrá
vevey
(upraveno)
27. 6. 2008, 12:15
Děkuji za recept , přidala jsem tavený sýr a kopr na dozdobení uložila jsem si Váš recept i do svého fotoalbíčka recepty z MMB
MARŤASEK
(upraveno)
22. 6. 2008, 13:56
Dělala jsem vaši polívčičku a je moc dobrá ,jen ke konci jsem ji trošku ještě zahustila hotovou jíškou.Polévka nám nejvíc chutnala na druhý den,jak byla odleželá.Fakt super
gabulle
(upraveno)
26. 5. 2008, 12:42
Já dělám podobnou jen místo pom.másla dávám podmáslí a na vrch osmaženou cibulku
s.sotkova
(upraveno)
26. 5. 2008, 12:44
@gabulle
Tak to taky vyzkouším, osmahnutou cibulku mám ráda, tak to musí být dobré.Děkuju za tip.Hezký den
šutynka
(upraveno)
26. 5. 2008, 12:26
Tak pomazánkový máslo mám ráda,ale nezdrcne se to?? Páč bych to určitě vyzkoušela
s.sotkova
(upraveno)
26. 5. 2008, 12:39
@šutynka
Nezdrce, musí se to rozmíchat, vyzkoušejte, určitě se povede.
aweii
(upraveno)
26. 5. 2008, 12:16
tak to slyším po prvé. Zní to zajímavě, ale nedokážu si to moc představit, fotečka by nebyla?
s.sotkova
(upraveno)
26. 5. 2008, 12:40
@aweii
Fotečku dneska určitě vložím ,ale později, zatím se mějte hezky. Simona