MEDOVÉ JEŽE
Potřebné ingredience
NA TĚSTO:2 celá vejce, 25 dkg cukr moučka (utřít s vejci), 4 lžíce medu, 2 dcl teplého mléka, 40 dkg hladké mouky, 1 kávová lžička sody. NA POLEVU:1 ztužený tuk (Hera), 25 dkg cukru (jakýkoliv, třeba ten levnější, nebo ten kterého je doma víc), 5 dkg kakaa (čím víc tím je to tmavší a hezčí), 2 dcl mléka - tohle všechno dáme do kastrůlku a za stálého míchání necháme rozpustit, nevaříme
Postup přípravy
POZN: dělám je i na vánoce, to je pak nakrájím na co nejmenší kostičky.
Upečenou a vychladlou buchtu nakrájíme. Jednotlivé čtverečky ještě propícháme špejlí.
Jednotlivé kousky pak namáčíme v teplé polevě.
a hned obalíme v kokosu
Tak a je hotovo :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé