(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Pikantka na topinky
Potřebné ingredience
uvařené brambory(dělávám,když zbydou od oběda),paštika,lžíce ostrého kečupu,pepř,sůl,hořčice-pikantní,česnek,kys.okurek
Postup přípravy
Nastrouhám brambory,česnek a kys.okurek na jemném struhadle,přidám kečup,pepř,sůl,hořčici,paštiku a řádně promíchám a rozmělním(někdy rozmixuji ruč.mixérem).Mažeme na topinky,které si můžeme ještě před namazáním potřít česnekem,ať má pomazánka grády.Pozor!Dobře si vychlaďte pivečko bude se hodit!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
teoder36
(upraveno)
23. 7. 2008, 17:36
Vynikajícííí ,přidali jsme si čilipapričky
MacekL
(upraveno)
5. 6. 2008, 17:19
udělala jsem tuto pikantku z vepř.konzervy a to byla teda bašta.Opravdu dobrota
petunie7
(upraveno)
2. 6. 2008, 8:06
Výborná ,skvělý recept
idina
(upraveno)
2. 6. 2008, 17:08
@petunie7
Jsem moc ráda že Vám chutnalo
Katešinka
(upraveno)
1. 6. 2008, 19:40
tak ta byla skvělá chutnala i mým dětem,sem tam jsou vybíravé
Katešinka
(upraveno)
27. 5. 2008, 10:20
jů tu vyzkouším topinky dělávám často a co pořád na ně,že?
idina
(upraveno)
28. 5. 2008, 18:40
@Katešinka
to teda jo,taky mě to už kolikrát nebaví vymýšlet co pořád na oběd,večeři atd....
MacekL
(upraveno)
27. 5. 2008, 9:31
Vyzkouším,myslím,že by tato pikantka šla i z masové konzervy,co vy na to Jiři?
idina
(upraveno)
27. 5. 2008, 12:22
@MacekL
myslím,že by z toho nemusela být vůbec špatná Marci,vyzkouším,díky o zájem
Kamek
(upraveno)
25. 5. 2008, 12:39
Taky vyzkouším brambory mi sem tam zůstanou,určitě to bude mňamka a pěkně k tomu
idina
(upraveno)
25. 5. 2008, 20:43
@Kamek
kami sem tam se opravdu stane,že brambory zůstanou a toto je mňamka
Kacur
(upraveno)
23. 5. 2008, 20:12
Supr nápad Jiři Topinky milujeme s volským okem, ale teď už vím, co se zbylýma bramborama z obědu (u nás končili v koši, a to nesnáším, když se jídlo vyhazuje). Takže díky za super tip A samozřejmě k tomu to muší bejt
idina
(upraveno)
24. 5. 2008, 12:12
@Kacur
Katko je to opravdu skvělá bašta,Doufám že Vám po vyzkoušení bude chutnat