(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Bezva vychytávka
Postup přípravy
Nejraději zahušťuji polévky, omáčky a masové šťávy instantní bramborovou kaší. Nedělá hrudky a možná je i lepší než mouka. Dá se přidat i do vroucího jídla.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Snopi
(upraveno)
17. 3. 2012, 10:32
Já někdy přidávám tak půl sáčku do bramborové kaše, taky je moc dobrá, k zahuštění používám Gustin nebo Ruf - kukuřičný škrob, je bez lepku, lehce stravitelný, mouku nepoužívám.
Kuřátková
(upraveno)
20. 3. 2012, 22:43
@Snopi
andreamic
(upraveno)
8. 3. 2012, 11:48
Kuřátková
(upraveno)
17. 3. 2012, 9:35
@andreamic
channah
(upraveno)
7. 1. 2009, 12:41
Takhle to dělám už dlouho, je to totiž super vychytávka hlavně pro BEZLEPKOVOU dietu. Zahušťuji tak polévky, omáčky, guláše a když to nikomu neřeknu, tak to ani nepoznají.
Kuřátková
(upraveno)
16. 1. 2009, 22:22
@channah
Člověk nemusí vše říci, hlavně, že to chutná Pa. Pa.
berrries
(upraveno)
12. 11. 2008, 17:18
To je fakt super, taky to tak dělám
jjjitka
(upraveno)
3. 7. 2008, 22:26
Fakt bezva vychytávka.
GREPIK
(upraveno)
3. 6. 2008, 20:37
dobrý nápad,vyskouším
Terapera
(upraveno)
27. 5. 2008, 22:14
vyzkouším !!