Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

Bezva vychytávka

0.0
Bezva vychytávka

Postup přípravy

Nejraději zahušťuji polévky, omáčky a masové šťávy instantní bramborovou kaší. Nedělá hrudky a možná je i lepší než mouka. Dá se přidat i do vroucího jídla.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Snopi 17. 3. 2012, 10:32
Já někdy přidávám tak půl sáčku do bramborové kaše, taky je moc dobrá, k zahuštění používám Gustin nebo Ruf - kukuřičný škrob, je bez lepku, lehce stravitelný, mouku nepoužívám.
Kuřátková 20. 3. 2012, 22:43
@Snopi (Y) :-) (Y)
andreamic 8. 3. 2012, 11:48
(clamp) (clamp)
Kuřátková 17. 3. 2012, 9:35
@andreamic (L) (F) (L)
channah 7. 1. 2009, 12:41
Takhle to dělám už dlouho, je to totiž super vychytávka hlavně pro BEZLEPKOVOU dietu. Zahušťuji tak polévky, omáčky, guláše a když to nikomu neřeknu, tak to ani nepoznají. (Y)
Kuřátková 16. 1. 2009, 22:22
@channah Člověk nemusí vše říci, hlavně, že to chutná (tudledudle) Pa. Pa.
berrries 12. 11. 2008, 17:18
To je fakt super, taky to tak dělám (Y) (Y) (Y)
jjjitka 3. 7. 2008, 22:26
Fakt bezva vychytávka. :-)
GREPIK 3. 6. 2008, 20:37
:-o :-o (Y) (Y) (Y)dobrý nápad,vyskouším (L)
Terapera 27. 5. 2008, 22:14
(clamp) (clamp) (clamp)vyzkouším !! (L) (L) (L)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie