(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Kapustové maso
Potřebné ingredience
1 větší kapusta, 2 cibule, 1 vepř. konzerva, 2 vejce, sůl, pepř, česnek, podravka nebo vegeta, strouhanka
Postup přípravy
Kapustu očistíme, rozčtvrtíme a odřízneme tuhý košťál. Uvaříme v mírně slané vodě doměkka. Necháme okapat a nakrájíme na širší nudličky. Do velké mísy vložíme nakrájenou kapustu, vepř. konzervu, vajíčka, osmaženou cibulku, osolíme, opepříme, přidáme stroužek česneku a dochutíme vegetou. Spojíme strouhankou a propracujeme. Těsto rozetřeme do vymazaného a strouhankou vysypaného plechu a pečeme cca hodinu při 180 stupních, aby se na okrajích udělala kůrčička.
Podáváme s bramborem nebo studené s chlebem.
Podáváme s bramborem nebo studené s chlebem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé