Zobrazit přihlášovací formulář

Zeleninová jídla

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Kapustové maso

0.0
Kapustové maso

Potřebné ingredience

1 větší kapusta, 2 cibule, 1 vepř. konzerva, 2 vejce, sůl, pepř, česnek, podravka nebo vegeta, strouhanka

Postup přípravy

Kapustu očistíme, rozčtvrtíme a odřízneme tuhý košťál. Uvaříme v mírně slané vodě doměkka. Necháme okapat a nakrájíme na širší nudličky. Do velké mísy vložíme nakrájenou kapustu, vepř. konzervu, vajíčka, osmaženou cibulku, osolíme, opepříme, přidáme stroužek česneku a dochutíme vegetou. Spojíme strouhankou a propracujeme. Těsto rozetřeme do vymazaného a strouhankou vysypaného plechu a pečeme cca hodinu při 180 stupních, aby se na okrajích udělala kůrčička.
Podáváme s bramborem nebo studené s chlebem.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie