Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 39 návštěvníků)

Ražničí z trouby

0.0
Ražničí z trouby

Potřebné ingredience

600 g vepřové pleci
nakrájené na kostky
anglická slanina
klobása nakrájená na kolečka
cibule, červená i zelená paprika
žampiony nakrájené na kousky
sůl, pepř, koření Gyros

Postup přípravy

Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do růžova.
Příprava je jednoduchá, pohodlná a rychlá - výborně se hodí, když čekáte více strávníků. Vepřové maso můžete samozřejmě podle potřeby nahradit masem krůtím či kuřecím a přidat můžete i jiné dobrůtky, které běžné dáváte do ražničí.

Nakrájené vepřové masíčko

přidány veškeré přísady už jen okořenit a pořádně zamíchat

a šup s tím do trouby a podlijeme trochou vody-pečeme do růžova nebo tak dlouho jak je potřeba aby masíčko bylo křupavé

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

macinda 17. 2. 2010, 7:50
Tak jsem včera dělala na oběd a bylo to jak se říká slast v hubě ,-) |:o) |:o) |:o) |:o) Za mě lepší než na špejly, všechny chutě se krásně spojí!!! :-p Moc děkuji za receptík (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie