(recept
si oblíbilo 39 návštěvníků)
Ražničí z trouby
Potřebné ingredience
600 g vepřové pleci
nakrájené na kostky
anglická slanina
klobása nakrájená na kolečka
cibule, červená i zelená paprika
žampiony nakrájené na kousky
sůl, pepř, koření Gyros
Postup přípravy
Všechny suroviny, nakrájené na menší kousky smícháme ve velké míse, osolíme, opepříme a posypeme kořením na Gyros. Směs nasypeme v jedné, rovnoměrné vrstvě na plech, podlijeme šálkem vody a upečeme do růžova.
Příprava je jednoduchá, pohodlná a rychlá - výborně se hodí, když čekáte více strávníků. Vepřové maso můžete samozřejmě podle potřeby nahradit masem krůtím či kuřecím a přidat můžete i jiné dobrůtky, které běžné dáváte do ražničí.
Příprava je jednoduchá, pohodlná a rychlá - výborně se hodí, když čekáte více strávníků. Vepřové maso můžete samozřejmě podle potřeby nahradit masem krůtím či kuřecím a přidat můžete i jiné dobrůtky, které běžné dáváte do ražničí.
Nakrájené vepřové masíčko
přidány veškeré přísady už jen okořenit a pořádně zamíchat
a šup s tím do trouby a podlijeme trochou vody-pečeme do růžova nebo tak dlouho jak je potřeba aby masíčko bylo křupavé
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
macinda
(upraveno)
17. 2. 2010, 7:50
Tak jsem včera dělala na oběd a bylo to jak se říká slast v hubě Za mě lepší než na špejly, všechny chutě se krásně spojí!!! Moc děkuji za receptík