(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
Pařížanka v roládě
Potřebné ingredience
4 vejce (z bílků snih), 120g polohrubé mouky, 80 cukru, 6 lžic horké vody, 1 prdopeč, dortová náplň čokoládová (úplná pařížanka) :-))
Postup přípravy
Žloutky utřeme s cukrem a pomalu přidáváme horkou vodu, pak přisypeme mouku s prdopeč., a jemně vmícháme sníh a dáme péct do vyhřáté trouby na 170°asi 10 min.
Ráno připravená, odpoledne podávaná ke kávě!! Opravdu senzační rychlovka !!
Velice jednoduchá a vynikající!!
Ráno připravená, odpoledne podávaná ke kávě!! Opravdu senzační rychlovka !!
Velice jednoduchá a vynikající!!
upečený korpus...
překlopíme ještě horký na čistou utěrku a stáhneme pečící papír
horký plát smotáme pomocí utěrky a necháme takto vychladnout...
tuto náplň si připravíme....je výborná a opravdu jako pravá pařížanka!!! jen doporučuji mít opravdu mléko studené ať se Vám s krémem dobře pracuje!!!
vychladlý plát si rozmotáme a potřeme náplní...
naplněnou smotáme a zbytkem krému dozdobíme....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bubík4
(upraveno)
17. 5. 2008, 17:04