(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Letní halušky
Potřebné ingredience
těstoviny (vrtulky, nebo kolínka), 250g anglické slaniny, 3 nožičky klobásy, kysané zelí - v sáčku
Postup přípravy
Těstoviny si klasicky uvařím.
Pokrájím zelí (aby nebylo tak dlouhý :o)) a dám i s tou "šťávou" co je v sáčku vařit, jen tak jak je do skoro-změknutí (my to úplně měkký neradi :o))
Slaninu a klobásu pokrájím na kostičky a dám smažit-škvařit na teflonovou pánev. Bez oleje, slaninka i klobásky pustí dost tuku.
Nakonec vše smíchám a podávám :o)
Je to velká mňamka :o)
Pokrájím zelí (aby nebylo tak dlouhý :o)) a dám i s tou "šťávou" co je v sáčku vařit, jen tak jak je do skoro-změknutí (my to úplně měkký neradi :o))
Slaninu a klobásu pokrájím na kostičky a dám smažit-škvařit na teflonovou pánev. Bez oleje, slaninka i klobásky pustí dost tuku.
Nakonec vše smíchám a podávám :o)
Je to velká mňamka :o)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Shirly
(upraveno)
13. 2. 2009, 13:10
To dělám a je to Kdo nemusí kysané, jako my, tak sterilované v sladkokyselém nálevu je taky super