(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Hovězí na česneku
Potřebné ingredience
500-600kg hovězího masa z kýty,,,,,,,,sůl,,,,,,,pepř,,,,,,,1 velkou cibuli,,,,,,,,,2-3 stroužky česneku,,,,,,,1lžíce worčestrové omáčky,,,,,masox,,,,,2 lžíce hladké mouky,,,,,,,,olej
Postup přípravy
.
naklepané maso osolíme ,opepříme
osmažíme cibul
do zlatohněda
na cibul položíme připravené maso a opečeme ,než ho otočíme pokapeme lžící worčestru a přidáme protlačený česnek
když se vše vydusí na tuk ,zalijeme vodou s masoxem a dusíme 1/2hodiny v papiňáku
zahustíme moukou smíchanou s vodou ,lijeme do vroucí omajdy ,následně ji ztlumíme a povaříme tak 10-15minut za občasného míchání
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
reena
(upraveno)
5. 1. 2017, 16:16
Vynikající dnes vyzkoušeno , jen jsem přidala k cibulce trošku špeku .Děkuji
kreveta
(upraveno)
24. 2. 2009, 0:28
Bože, zítra to vařím, držte palce