(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
***PAŘÍŽSKÉ ŘEZY***
Potřebné ingredience
NA TĚSTO: připravíme si hrnek o obsahu cca 220ml-2 hrnky pol.mouky,1/2 hrnku oleje,1 hrnek cukru,1 hrnek vlažného mléka,1 celý prášek do pečiva,2-3 poévkové lžíce kakaa,3 vejce
KRÉM: bud' 2x pařížskou šlehašku v kelímku (kterou dáme jen svařit a druhý den vyšleháme) nebo 2x šlehačku na šlahání(30% a více procentní),2x čokoládu ledové kaštany.
Postup přípravy
TĚSTO: všechny suroviny smícháme a vyšleháme elektrickým šlehačem v těsto.Dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečeme.Necháme vychladnout.
KRÉM:pokut zvolíme druhou možnost, dáme svařit šlehačky a přidáme ledové kaštany.Po vychladnutí dáme do druhého dne do chladničky a druhý den jen vyšleháme do krému.Který namažeme na vychladlý piškot.Na konec mužeme pocákat čokoládou,posypat strouhanou čokoládou nebo ořechy.
Dělala jsem krém na oba zbůsoby a oba moc dobrý.Na závěr výborné řezy :-)))
Dobrou chut' všem kdo je vyzkouší :-)
KRÉM:pokut zvolíme druhou možnost, dáme svařit šlehačky a přidáme ledové kaštany.Po vychladnutí dáme do druhého dne do chladničky a druhý den jen vyšleháme do krému.Který namažeme na vychladlý piškot.Na konec mužeme pocákat čokoládou,posypat strouhanou čokoládou nebo ořechy.
Dělala jsem krém na oba zbůsoby a oba moc dobrý.Na závěr výborné řezy :-)))
Dobrou chut' všem kdo je vyzkouší :-)
takto to vypadá pocákané čokoládou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
15. 5. 2020, 21:55