(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
hermelínová pomazánka
Potřebné ingredience
2 x hermelín
1x pomazánkové máslo bez příchuti
asi tak 5 cm pórku
10 dkg šunkového salámu nebo šunky
sůl a pepř
bagetky na rozpečení nebo celozrnné bagetky
když budete chtít tak červenou papriku na ozdobení
Postup přípravy
Z hermelínu zlehka ostrouháme plíseň do misky, přidáme celé pomazánkové máslo, najemno nakrájený salám (opravdu najemno), přidáme najemno pokrájený pórek (také opravdu najemno), sůl, pepř podle chuti, a nakonec ostrouhaný hermelín, který pomocí vidličky rozmačkáme spolu se surovinami s misce, dobře promícháme a dáme tak na 15 minut do lednice odpočinout, mezitím si dáme rozpéct bagetky podle návodu a až vychladnou tak je nakrájíme podélně na větší plátky a mažeme pomazánku, to samé uděláme s koupenými upečenými celozrnnými bagetkami, ozdobit si to můžeme červenou paprikou, kterou nakrájíme na slabé proužky, dobrou chuť :o)))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kebulka
(upraveno)
7. 11. 2006, 19:57
ahojky,tak jsem akorát dodělala tu hermelínovou pomazánku,je fakt dobrá,nevěřila jsem že s pomazánkovým máslem to půjde dohromady.A ono jde,je to vážně skvělé,zase změna místo majonézy. Petra
bubík4
(upraveno)
6. 11. 2006, 18:53
Před chvílí jsem dodělala pomazánku dle Vašeho receptu, nemá chybu. Poslala jsem Vám fotečku, než to všechno zblajzneme, doporučuju!!! Ozdobila jsem cherry rajčátky a oranžovou paprikou
Brebenda
(upraveno)
6. 11. 2006, 19:41
@bubík4
ještě jednou děkuji fotečku jsem viděla a hned jsem k Vám nakoukla co máte za recepty a hned jsem si Vás dala do oblíbených máte super recepty, hned nějaký vyzkoušíme hlavně baileys já ho dělám trochu jinak ale ten Váš určitě vyzkouším
bubík4
(upraveno)
6. 11. 2006, 20:10
@Brebenda
Jé díky taky za pochvalu Zkoušejte a písněte, jak Vám chutnalo.