Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Jemné maso

0.0
Jemné maso

Potřebné ingredience

vepř.plecko, cibuli , masox - pokud používáte, smetanu , cikánskou omáčku -Hamé, sůl , žampiony

Postup přípravy

cibuli a maso nakrájíme na drobné kostičky, cibuli osmahneme , vložíme maso a opečeme , podlejeme troškou vody nasypeme krájené žampiony a dusíme v tlak.hrnci asi 20-30minut , zalejeme smetanou a půl flašky cik.omáčky , dochutíme , pokud by byla omáčka řídká , tak ji zahustíme záklechtkou = voda s moukou . Příloha těstoviny.Dobrou chuť

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie