Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

Buřťák podle mne - pro švagra k narozkám - místo dortíku

0.0
Buřťák podle mne - pro švagra k narozkám - místo dortíku

Potřebné ingredience

Šiska salámu /já volila poličan/, 4 silné klobásy, 4 slabé klobásy, feferonek, olivy, 2 špekáčky, 1 rohlík.

Postup přípravy

Nejdříve si musíte uháčkovat papučky a čepičku. Pak mi manžel vyrobil sedátko s podstavcem. Sálám jsem k sedátku připevnila dárkovým provázkem. Pak jsem dala špičky rohlíků do papuček a také je pevně přivázala k desce. Pak už jsem jen párátky připichovala jednotlivé části těla. Šlo to rychle a je to velice jednoduché. Nosík jsem vyrobila z klobásy z nohy, byla delší než druhá a tak jsem si takto vypomohla. Můžete ho samozřejmě vyrobit z něčeho jiného. Pivo jsem přilepila k desce pro jistotu oboustranou lepící páskou. Inspiraci na buřťáka jsem našla zde ve vtípkách, ale zdál se mi moc vulgární, tak jsem si ho upravila dle svého. Ale přidávám i foto originálu.

Z boku.

Inspirováno originálem :o))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Zrušený účet 10. 5. 2008, 20:11
Kateřino moc pěkně jste to vyrobila. Pro mě je tento druh tvorby nedostupný. Asi bych ho dokázala vyrobit, ale nikdy bych neupletla tu čepičku a papuče. Jste moc šikovná. (Y)
katiana 10. 5. 2008, 21:37
@ :-$ tak čepičku udělejte z velkého kolečka salámu (Y), bude sice vypadat jako klobouček, ale když za něj dáte snítku petržílky, tak to bude jak myslivecký nebo zahradnický klobouček a stejně tak by se dali vyrobit papučky, nebo dát jako nožičky ty buřtíky, jako to je na tom originálním. A na špičky opět snítku petržílky a určitě budete za (child1).
Zrušený účet 10. 5. 2008, 22:52
@katiana Díky za radu. Určitě někdy vyzkouším. Jste jednička. (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie