(recept
si oblíbilo 13 návštěvníků)
Pečivo z domácí pekárny- chléb podmáslový
Potřebné ingredience
400 ml podmáslí
100 g hladké mouky
100 g celozrné žitné mouky
300 g celozrné pšeničné mouky
2 PL oleje- lepší je olivový
1 PL octa
1 ČL droždí
1 ČL cukru
2 ČL soli
1 ČL mletého kmínu
- semínka, jaká máte rádi ! slunečnice, lněná, sezam,...)
Postup přípravy
- program pečení na celozrné pečivo, velikost chleba střední, kůrka
střední
- ten se u nás děla skoro pořád, je moc dobrý!!!!
střední
- ten se u nás děla skoro pořád, je moc dobrý!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
gabra21
(upraveno)
16. 12. 2014, 7:53
Moc děkuji za receptík, výborný,teď už skoro jiný nedělám...
opička
(upraveno)
23. 2. 2007, 10:05
Terezko, chléb je fantastický!!! Už jsem ho dělal 5x a vždy se mi povedl na - jiný se zatím u nás a ni nejí .