Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 9 návštěvníků)

Vepřová játra na cibulce

0.0
Vepřová játra na cibulce

Potřebné ingredience

0,5 kg vepřových jater, 2 cibule, tuk, sůl, pepř, hladká mouka

Postup přípravy

Na tuku zpěníme cibuli na jemné kostičky do tmavě hnědé barvy- čím tmavší cibule, tím tmavší omáčka. Pak k základu přidáme játra nakrájená na nudličky a opečeme a posypeme mletým pepřem. Zalijeme vodou a dusíme cca 1 hodinu. Potom zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a důkladně provaříme a nakonec dochutíme solí. Solí dosolujeme až úplně na konec, jinak játra ztvrdnou!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie