(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Nakládany bůček
Potřebné ingredience
1 kg bůčku,sůl,12 stroučku česneku,5 kuliček pepře,5 bobkový list = VŠE UVAŘIT DO MĚKKA
SMĚS NA POTŘENÍ: 15 stroučku česneku,1 lžička ml. pepř,1 lžička paprika sladká,1 lžička grilovací koření,1 lžička kari,několik kapek worčestru,trochu soli
Postup přípravy
Připravíme si směs kterou potřeme ještě za tepla bůček.Zabalíme do alobalu,necháme vychladnout a dáme do ledničky na 6-7 dní odležet.Pak podáváme!!!
Je to opravdu dobrůtka!!!!Vyskoušejte uvidíte.Dobré pochutnání
Je to opravdu dobrůtka!!!!Vyskoušejte uvidíte.Dobré pochutnání
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kamis1
(upraveno)
1. 6. 2011, 11:49
Mám vyzkoušené,je to super.Recept jsem získala od kolegyně z práce. Do alobalu se to balí teplé.
cveronica
(upraveno)
23. 2. 2011, 20:13
Mám dotaz - do toho alobalu se to balí teplé nebo vychlazené? (aby se to nezapařilo). Díky.
Reňa12
(upraveno)
26. 5. 2011, 9:58
@cveronica
Dávám teplé.
zdenka54
(upraveno)
13. 7. 2008, 12:15
Prosím, prosím,kolik to je trochu soli,malá lžička? Já to často s nějakou maličkostí zvrtám
Reňa12
(upraveno)
13. 7. 2008, 15:27
@zdenka54
Tak to podle chuti,ja si tam dám té soli radši míň a zkusím a radši přisolím.
moninani
(upraveno)
13. 7. 2008, 11:43
Taky ho dělám http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=115&user=4637 a je to fakt mňamka.Doporučuji
monkim
(upraveno)
13. 7. 2008, 11:38
Ještě jedna rada, pokud ho uděláte, dejte někam dozadu do lednice, aby ho rodina neobjevila Jinak ho můžete dělat ihned znovu Monika
monkim
(upraveno)
13. 7. 2008, 11:36
Renato, tento recept patří nejen k mým oblíbeným , ale hlavně k oblíbeným receptům mých kamarádů, kteří ho neustále při každé příležitosti ode mne vyžadují Já kromě Worčestru přidávám do směsi na potření i sojovou omáčku a špetku ostřejšího koření - pálivou papriku nebo chilli. Doporučuji všem vyzkoušet a nezbývá než popřát dobrou chuť Monika
Reňa12
(upraveno)
13. 7. 2008, 15:25
@monkim
Moni, vyskouším to zní taky lákavě.
danima3
(upraveno)
12. 7. 2008, 11:00
ježíš to je ten recept na naklád. bůček, co jsem ztratila díky díky, hned si ho dávám do oblíbených, kdysi to byla naše tradice ho dělat na Nový rok, a po tom cukroví byl hned pryč, ale pak jsem někde založila recept a nemohla ho najít
Reňa12
(upraveno)
12. 7. 2008, 11:16
@danima3
Tak to jsem ráda že jsem vám pomohla.
Pajjoška
(upraveno)
13. 7. 2008, 8:37
@Reňa12
ajaja, já ho upekla, no nazdar, tak bude nová varianta, a teď ho už zabalím, pak dám avízo za týden, jak to dopadlo ve finále.
Reňa12
(upraveno)
13. 7. 2008, 11:14
@Pajjoška
Tak to pak teda písněte co a jak to jsem teda zvědavá jaké to bylo No myslím si že špatné to teda nebude
Pajjoška
(upraveno)
11. 7. 2008, 22:27
ahoj holky, a to ten buček upečete jak, jenom osolený s cibulíí a česnekem? prosím poraďte mám ho na stole a chci to na oslavu na příští týden, tak by to bylo akorát, díky Pajoš
Reňa12
(upraveno)
12. 7. 2008, 10:30
@Pajjoška
Ten bůček se už nepeče jen se do měkka uvaří.
GREPIK
(upraveno)
10. 7. 2008, 19:23
TOHLE ZNÁM A JE TO OPRAVDU MŇAMKA DĚLALA JSEM TO NA OSLAVU A VŠICHNI U TOHO MLASKALI
Reňa12
(upraveno)
11. 7. 2008, 21:06
@GREPIK
Tak to věřím,my mlaskáme pokaždé jak se to udělá.
(Petruše)
(upraveno)
8. 5. 2008, 10:26
Dobrý den, dnes jsem rozhodla vyzkoušet nakládaný bůček. Zní to velmi lákavě, ale nevím jak to vydržíme těch šest dní. Děkuji za receptík a přeji krásný den. Petra
Reňa12
(upraveno)
8. 5. 2008, 14:38
@(Petruše)
Dobrý den Petro, vůbec si stím nelamte hlavu,u nás taky nevydrží. Kolikrát jsme to jedli hned na druhý den,a bylo to taky moc dobré. Tam jde o to čím delé to je naložené tím líp to je prolezlé tou směsí! takže vám přeji dobrou chuť Reňa
Kamek
(upraveno)
6. 5. 2008, 8:57
Hmmm,to zní skvěle ,musím vyzkoušet
Reňa12
(upraveno)
6. 5. 2008, 13:29
@Kamek
Tak to určitě vyzkoušejte je to fakt mooooc dobré Uvidíte že se nezklamete
kurel
(upraveno)
6. 5. 2008, 9:17
Také dělám a je vynikající - chlapi se po něm můžou utlouct. Akorát u nás nikdy 6-7 dní nevydrží.
Reňa12
(upraveno)
6. 5. 2008, 13:30
@kurel
Tak to máte naprostou pravdu u nás taky néééééé
rampy
(upraveno)
6. 5. 2008, 8:49
Máte pravdu,taky jsem ho dělávala a vždy všem moc chutnal,ale uplně jsem na něj zapomněla....díky za připomínku
Reňa12
(upraveno)
6. 5. 2008, 13:33
@rampy
Tak to jsem ráda že jsem Vám to připoměla .Nemáte vůbec zač,hlavně že chutná