(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Bábovka s čokoládou Margot"
Potřebné ingredience
2 hrnky polohrubé mouky - hrnek o obsahu 1/4 l,
1 hrnek pískového cukru,
2 vejce,
1/2 prášku do pečiva,
1 šlehačka o obsahu 1/4 l,
1 sklenka vlahého mléka,
2 čokolády Margot.
Postup přípravy
Příprava:
Cukr třeme se žloutky, přidáme šlehačku, nastrouhanou čokoládu a po částech vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Podle potřeby doléváme mléko. Opatrně vmícháme sníh ze 2 bílků.
Pečeme ve vymazané formě bábovky nebo ve vysokém pekáči. Zpočátku pečeme poměrně zprudka, pak snížíme na 170 °C. Bábovku po upečení pouze pocukrujeme. Upečenou v pekáči ponecháme a polijeme citrónovou nebo čokoládovou polevou.
Cukr třeme se žloutky, přidáme šlehačku, nastrouhanou čokoládu a po částech vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Podle potřeby doléváme mléko. Opatrně vmícháme sníh ze 2 bílků.
Pečeme ve vymazané formě bábovky nebo ve vysokém pekáči. Zpočátku pečeme poměrně zprudka, pak snížíme na 170 °C. Bábovku po upečení pouze pocukrujeme. Upečenou v pekáči ponecháme a polijeme citrónovou nebo čokoládovou polevou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé