(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Vepřové kotletky na česneku
Potřebné ingredience
Kotlety, sůl, pepř, česnek.masox. cibule
Postup přípravy
Kotlety naklepeme, opepříme a potřeme česnekem utřeným se solí. Na pánvi necháme z obou stran zatáhnout a přendáme do pekáče.Já používám ramu culinesse místo oleje. Na té samé pánvi poděláme cibulku a poté i s omastkem nalijeme na ty kotlety. Zalijeme hrnkem vody, v které jsme předem rozpustili masox a pečeme do změknutí. Podle potřeby podléváme. Podáváme s bramborovým knedlíkem a špenátem. Když nám zůstane maso a sosu bude málo, tak přidáme opět vodu s masoxem a prohřejeme
Maso máme namazané česnekem utřeným se solí a nebo česnekovou pastou.
Necháme zatáhnou na pánvi a přendáme do pekáče.
Na té pánvi potom osmažíme cibuli, ko jí má rád může dát víc. A seškrábneme na stranách to co se nám trošku přichytlo(štáva nám tím trochu zhnědne)
Nasypeme na masiko a zalijeme vodou, ve které jsme rozpustili masox. Dáme péct do trouby než nám maso změkne a podle potřeby podléváme.
Toto je finále
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé