(recept
si oblíbilo 22 návštěvníků)
Pařížský krém
Potřebné ingredience
30dkg másla, 10dkg mletého cukru, 3 vejce, 15dkg krystalu, 1 vanilkový cukr, kakao, štamprle rumu
Postup přípravy
máslo a mletý cukr šleháme do jemna ručním šlehačem
vejce, krystal a vanilkový cukr šleháme ve vodní lázni do tuha cca 10-15 minut
až mají obě hmoty stejnou teplotu, tak je smícháme a poté přidáme kakao a rum
a je to :-)))
vejce, krystal a vanilkový cukr šleháme ve vodní lázni do tuha cca 10-15 minut
až mají obě hmoty stejnou teplotu, tak je smícháme a poté přidáme kakao a rum
a je to :-)))
jedna polovina krému - ta šlehaná v horké lázni (vejce s cukrem krystal)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
17. 11. 2014, 14:58
to je bezva krém,dělám
avořavok
(upraveno)
9. 12. 2010, 10:19
vejce celá?
marcelakr
(upraveno)
10. 12. 2010, 10:56
@avořavok
celá
Hnědovláska
(upraveno)
22. 11. 2010, 18:07
To se hodí ted na Vánoce
andol
(upraveno)
22. 11. 2010, 12:23
DÍKY ZA RECEPTÍK