Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 22 návštěvníků)

Pařížský krém

0.0
Pařížský krém

Potřebné ingredience

30dkg másla, 10dkg mletého cukru, 3 vejce, 15dkg krystalu, 1 vanilkový cukr, kakao, štamprle rumu

Postup přípravy

máslo a mletý cukr šleháme do jemna ručním šlehačem

vejce, krystal a vanilkový cukr šleháme ve vodní lázni do tuha cca 10-15 minut

až mají obě hmoty stejnou teplotu, tak je smícháme a poté přidáme kakao a rum

a je to :-)))

jedna polovina krému - ta šlehaná v horké lázni (vejce s cukrem krystal)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lidare 17. 11. 2014, 14:58
(Y) :-)to je bezva krém,dělám :-) (clamp)
avořavok 9. 12. 2010, 10:19
vejce celá?
marcelakr 10. 12. 2010, 10:56
@avořavok celá :-)
Hnědovláska 22. 11. 2010, 18:07
To se hodí ted na Vánoce ,-) (Y) (zajic)
andol 22. 11. 2010, 12:23
(Y) (Y) (Y) (clamp) (clamp) DÍKY ZA RECEPTÍK |:o)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie