(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Zrající Pepa s hruškou
Potřebné ingredience
Plátky vepřového masa, sůl, hořčice, šunka, Hermelín - zrající Pepa, hruška, žampiony, grilovací koření, worcestr
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme hořčicí, poklademe plátky šunky, kousek Hermelínu, hrušky a zavineme. Poklademe do pekáčku jeden vedle druhého ( já pekla v římském hrnci ) a posypeme grilovacím koření, zakápneme worcestrem a malinko podlejeme. Posledních cca 30 minut před dokončením přidáme žampiony. Jako přílohu jsme měli rýži a zeleninu. Dobrou chuť. V římském hrnci není potřeba podlívat, maso se vlastně nejprve dusí, pustí svou šťávu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Katešinka
(upraveno)
27. 4. 2008, 12:20
dobrý tip
Boban1
(upraveno)
27. 4. 2008, 12:24
@Katešinka
děkuji, kombinace sýru a hrušky byla vynikající