(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuřecí plátek se směsí žampionů a broskve
Potřebné ingredience
Plátky kuřecího nebo krůtího masa, sůl, kari koření, worcestr, žampiony, cibule, drcený kmín, broskve
Postup přípravy
Plátky masa naklepeme, osolíme, dáme kari koření a na olivovém oleji opečeme, zastříkneme worcestrem a opékáme až je maso měkké, můžeme trochu podlít horkou vodou nebo vývarem. V kastrůlku rozpustíme máslo, cibuli nakrájíme na půlkolečka a necháme zesklovatět. Žampiony oloupeme, nakrájíme, přidáme k cibuli, osolíme a dáme drcený kmín, necháme asi 20 minut dusit. Na talíř dáme plátek masa, na něj navršíme houbovou směs a k ní přidáme nakrájené broskve. Jako přílohu jsme měli pečené, nové brambory ve slupce na olivovém oleji a bylinkách. K tomu nějaký salátek a máte skvělý oběd. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé