Zobrazit přihlášovací formulář

Odstrašující příklad pro

0.0
Odstrašující příklad pro

Potřebné ingredience

korpus na mramorový dort, marcipán ze Salka a pudingovo-tvarohový krém

Postup přípravy

nastudovat recepty s komentáři na marcipány a potahování dortů, pracně sehnat sušené mléko a prosadit si svou - ignorovat, že krém má být máslový a aplikovat na dort směs tvarohu, pudingu, jahod a pomazánkového másla. Potom už stačí jen sledovat dílo zkázy, všechny ozdůbky se kráááásně roztekály.
Alespoň jsem už poučena a příště (snad bude ještě nějaké příště) použiji pěkně pokorně máslový krém, budiž to poučením i pro ostatní případné začátečnice, co váhají s krémem. Mimochodem chuťově bylo vše výborné - mramorové těsto, hmota ze Salka i krém.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

egon e 23. 4. 2008, 14:48
ahoj 1. vyzera to uzasne vauuuuuuuuuuuuuuu (Y)2. keby sa mi podarilo nieco tak fantasticke urobit tak sa poskladam (radost)3. urcite to vynikajuco chutilo (zajic)4. nic si z toho nerob tesco je pip mam s tym skusenosti (6) este raz gratulujem mmmmmmmmmmmmmmm (plaz)
lenusj 23. 4. 2008, 13:16
já dávám pod marcipán slabou vrstvu marmelády :-)
sarimana 23. 4. 2008, 11:30
Děkuji za komentáře a útěchu :-) A k tomu mléku - také jsem si myslela, že ho určitě koupím v Tescu, ale vypekli mne, že prý sušená mléka vůbec neberou, jen sojová. Po několika dalších pokusech jsem ho šťastně koupila v Bille. Fakt je, že Kaufland jsem snad ještě nenavštívila, už se tam pár let chystám ;-) Hezký slunečný den všem!
radobelina 23. 4. 2008, 17:17
@sarimana Jééé, Věrko, u nás je to to samé. Chtěla jsem koupit v Tescu sušené mléko a bylo mi řečeno, že ho vůbec nevedou. Naštěstí máme o kousek dál Albert a tam jsem ho v pohodě koupila.
haňas 23. 4. 2008, 10:54
Nemáte se vůbec za co stydět!!!Mě se líbí. (Y) :-)
alimama 23. 4. 2008, 10:24
Mě připadá docela slušný - vždyť se tady některé holky (včetně mě teda) chlubí i s horšími kousky.. (^) A proč sháníte sušené mléko "pracně" ? Menší prodejny možná mají problém, ale Kaufland, Tesco - ty mají stoprocentně. (L)
Init (upraveno) 23. 4. 2008, 10:18
Věrko, když máslový krém nemusíte, klidně si dovnitř dejte, jaký chcete, ale na vrchu a bocích dortu musí být tužší - třeba máslový s pudinkem - slabá vrstvička, jen zatřít nerovnosti (já používám na jedno máslo jeden pudink, krém je lehčí a stačí to, nikdy se mi marcipán neroztekl) Možná jste měla na potažení taky moc tenkou placku, chce to aspoň 3-5 mm silnou. Jinak i tak je dortík pěkný, jen pečte, ať máme na co koukat |:o) (F) (clamp)
keltka 23. 4. 2008, 9:41
já pod marcipán zkusila dát pudink.krém i tvarohový a vše bylo super *-)hlavně,že chutově byl dobrý,to je nejdůležitější :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie