(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Jáhlové karbenátky od Idiny:-D
Potřebné ingredience
Jáhly,česnek,vejce,mraž.zelenina,bujón,měkký salám,sůl,strouhanka,olej,mouka-dle fantazie cokoliv!
Postup přípravy
Do uvařených a vychlazených jáhlů vmícháme nastrouhaný česnek a měkký salám,vejce a uvařenou zeleninu v bujónu,osolíme a vypracujeme v tuhší hmotu,aby se daly tvořit karbenátky a obalíme v trojobale.Smažíme na oleji a podáváme buďto s vař.bramborami nebo jen tak s tatarkou a čerstvou zeleninou.Dělávám to jako teplou večeři a všichni si pochutnají.Jsou dobré i za studena.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kosticka
(upraveno)
24. 6. 2011, 18:49
dnes z květákem a byly výborné
Katešinka
(upraveno)
5. 6. 2008, 17:45
tak jsem ani nečekala,že budou tak skvělé moc jsme si pochutnali.
idina
(upraveno)
10. 9. 2008, 19:21
@Katešinka
to jsem Katko ráda,díky za pochvalu
gabča2408
(upraveno)
17. 5. 2008, 13:02
Prosím Vás,čo sú jáhly po slovensky ďakujem
Michaella1
(upraveno)
31. 8. 2008, 21:19
@gabča2408
jáhly=pšeno=proso
idina
(upraveno)
18. 5. 2008, 19:18
@gabča2408
nevím jak jsou jáhly po slovensky,ale asi jáhly ve zdravé výživě budou určo vědět Gábi
MacekL
(upraveno)
15. 5. 2008, 18:51
tak opravdu bych nepoznala že jsou tam jáhly byla to bašta
idina
(upraveno)
17. 5. 2008, 12:58
@MacekL
Děkuji
MacekL
(upraveno)
23. 4. 2008, 11:37
tak teda vyzkouším vyp.to zajímavě
idina
(upraveno)
26. 4. 2008, 10:32
@MacekL
Marcelo dejte vědět