(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Španělské ptáčky trochu jinak
Potřebné ingredience
hovězí maso (zadní), cibule, česnek, anglická slanina, párek, vajíčka vařená natvrdo, okurka, trochu mouky zakvrdlané ve vodě na zahuštění omáčky, sůl, pepř
Postup přípravy
Na cibulový základ (na oleji a najemno nakrájené anglické slanině nechám zesklovatět cibuli) dám osmahnout na kousky nakrájené maso, osolím, opepřím, přidám česnek a dusím. Po cca 1,5 hodině přidám na kousky nakrájená vajíčka, párek a okurky. Nechám prohřát, zahustím a může se podávat - s knedlíkem nebo rýží - co má kdo rád.
Odpadá pracné balení ptáčků a maso je rychleji hotové. A navíc to hezky vypadá, je to takové barevné :-)
Odpadá pracné balení ptáčků a maso je rychleji hotové. A navíc to hezky vypadá, je to takové barevné :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé