Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Španělské ptáčky trochu jinak

0.0
Španělské ptáčky trochu jinak

Potřebné ingredience

hovězí maso (zadní), cibule, česnek, anglická slanina, párek, vajíčka vařená natvrdo, okurka, trochu mouky zakvrdlané ve vodě na zahuštění omáčky, sůl, pepř

Postup přípravy

Na cibulový základ (na oleji a najemno nakrájené anglické slanině nechám zesklovatět cibuli) dám osmahnout na kousky nakrájené maso, osolím, opepřím, přidám česnek a dusím. Po cca 1,5 hodině přidám na kousky nakrájená vajíčka, párek a okurky. Nechám prohřát, zahustím a může se podávat - s knedlíkem nebo rýží - co má kdo rád.
Odpadá pracné balení ptáčků a maso je rychleji hotové. A navíc to hezky vypadá, je to takové barevné :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie