(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Řízečky z hlívy ústřičné
Potřebné ingredience
Hlíva ústřičná, brambory, tatarka, sůl, kmín, strouhanka, hladká mouka, máslo, okurek jako dekorace
Postup přípravy
Hlívu si dáme vařit do osolené vody aspoň na 5 minut, aby změkla. Potom ji obalíme v trojobalu a dáme smažit. Jako přílohu si dáme na kostičky uvařit nové brambory s kmínem a máslem, které neloupeme. Uvařené scedíme a podáváme spolu s řízečkama. Jako zdobení dáme tatarku a nakrájenou okurku.
Surovin je tolik kolik nás bude jíst.
Surovin je tolik kolik nás bude jíst.
Takto vypadala hlíva, než jsem ji žačala zpracovávat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Pralinkaa
(upraveno)
9. 12. 2008, 22:44
Teda to jsem netušila,že se dá hlíva taky obalit jako řízek. Děkuji za tip.
nula
(upraveno)
5. 11. 2008, 17:55
Příště si zkuste před obalením řízečky potřít rozetřeným česnekem to je mňamka