(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
NEJJEDNODUŠŠÍ A NEJLEVNĚJŠÍ - PRAŽENÉ SLUNEČNICE
Potřebné ingredience
1 sáček - 100 g. anebo 2 sáčky obyčejných slunečnic.
Postup přípravy
Vezmeme si obyčejnou pánev a slunečnice ze sáčků vsypeme do pánve a na plotně mícháme, tak dlouho dokud se slunečnice nezhnědne a pozor na připálení !
Tak a už to máme hotový, jelikož si můžeme s lžičkou sníst samotnou anebo si použít do moučníků i na ozdobu s dorty, takže žádný olej anebo tuk a ani není potřeba solit apod.a chutná podobně jako arašídy, takže je lepší než obyčejné slunečnice a máme to opravdu vynikající pochoutku !!!
Tak a už to máme hotový, jelikož si můžeme s lžičkou sníst samotnou anebo si použít do moučníků i na ozdobu s dorty, takže žádný olej anebo tuk a ani není potřeba solit apod.a chutná podobně jako arašídy, takže je lepší než obyčejné slunečnice a máme to opravdu vynikající pochoutku !!!
Takhle vypadá slunečnice v sáčku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
melony
(upraveno)
20. 4. 2008, 18:05
Tohle dělám taky,akorát to namáčím do slané vody a pak pražím na plechu v troubě,taky bez tuku.Je to perfektní.Akorát ty malé sáčky mi nestačí,kupuju půlkilovky
HLN
(upraveno)
20. 4. 2008, 23:33
@melony
Děkuji za Váš nápad a určitě si od Vás vyzkouším.